Nie możesz złożyć nowego zamówienia w swoim kraju. United States

Produkty bezglutenowe - Pao de Queijo

Co to jest Pão de Queijo?

Pão de Queijo to brazylijski przysmak z mąki maniokowej i żółtego sera. Ten specjał jest naturalnie bezglutenowy, nie zawiera żadnych konserwantów, nie dodajemy do niego cukru i przede wszystkim wytwarzany jest z naturalnych składników.

Co to jest maniok?

Maniok to korzeń jadalny mający olbrzymie znaczenie w kuchni Amer...

Co to jest Pão de Queijo?

Pão de Queijo to brazylijski przysmak z mąki maniokowej i żółtego sera. Ten specjał jest naturalnie bezglutenowy, nie zawiera żadnych konserwantów, nie dodajemy do niego cukru i przede wszystkim wytwarzany jest z naturalnych składników.

Co to jest maniok?

Maniok to korzeń jadalny mający olbrzymie znaczenie w kuchni Ameryki Południowej. W skrócie proces przetwarzania manioku wygląda następująco: maniok jest oczyszczany, tarty na wiórki, namaczany w wodzie i naturalnie suszony na słońcu. W ten sposób powstaje brazylijska mąka maniokowa o unikalnym smaku używana do produkcji Pão de Queijo. Aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów z należytą uwagą wybieramy naszych dostawców, aby dostarczyć na Twój stół tylko to co najlepsze.

Jak można jeść Pao de Queijo?

Tradycyjnie w Brazylii Pão de Queijo serwowane jest rano z filiżanką gorącej aromatycznej kawy. Pao de queijo można jeść także z masłem śmietankowym, dżemem, topionym serem lub wędliną.

Więcej

Produkty bezglutenowe - Pao de Queijo Jest 1 produkt.

Pokazuje 1 - 1 z 1 pozycji
  • 1 Review(s)

    Pao de Queijo w proszku to naturalna mieszanka specjalnej mąki brazylijskiej o kwaśnym odczynie i odrobiny naturalnego mleka w proszku (mleko krowie, poddane pasteryzacji, odparowane i wysuszone). Mąkę cassava sprowadzamy od naszego partnera z południowej części Brazylii. Mleko kupujemy w regionalnej mleczarni. Nie stosujemy konserwantów. Nasz smaczny...

Pokazuje 1 - 1 z 1 pozycji